Dit artikel is vertaald met behulp van AI en kan kleine onnauwkeurigheden bevatten. Raadpleeg de Engelse versie voor volledige nauwkeurigheid.
Je kunt werksets als favoriet markeren om ze snel terug te vinden en te beheren in de tool. Zo houd je belangrijke werksets overzichtelijk en makkelijk toegankelijk.
Een werkset toevoegen aan favorieten
Je kunt elke werkset waar je toegang toe hebt toevoegen, of deze nu van jezelf is, met je gedeeld is, openbaar, gepubliceerd of officieel is.
Om een werkset aan je favorieten toe te voegen, open je de werkset die je wilt toevoegen in de bewerk- of weergavemodus. Klik op het lege hartje rechtsboven in de werkset.
Het hartje wordt blauw om aan te geven dat de werkset nu in je favorietenlijst staat. Klik nogmaals op de knop als je de werkset uit je favorieten wilt verwijderen.
Naast de hierboven beschreven hoofdmanier kun je een werkset ook als favoriet markeren of verwijderen via het hartje op de volgende plekken:
Het open werkset-venster
Elk voorbeeldvenster
De procesportaalpagina
Het vergrote snapshotvenster van een andere werkset
De Werksetlijst
Favorieten bekijken en beheren
Via het Open werkset-venster
1. Ga naar het tabblad Werksets.
2. Klik op Open werkset in de werkbalk.
3. Selecteer Mijn favorieten bovenaan de lijst.
4. Hier kun je de lijst met favorieten bekijken en beheren zoals je wilt.
Via de Werksetlijst
Ga naar het tabblad Werksets.
Klik in de Filters-balk op Favoriet.
Selecteer Ja in het dropdownmenu.
De werksetlijst wordt direct bijgewerkt en toont alleen je favoriete werksets.
Je kunt maximaal 25 favoriete werksets hebben. Als de bedrijfsonderdelen-functie is ingeschakeld, geldt deze limiet voor alle bedrijfsonderdelen samen, niet per bedrijfsonderdeel.
Je kunt de lijst met favorieten op twee extra manieren openen tijdens de volgende taken:
Ze als objecten toevoegen aan een andere werkset via de objectenbrowser
Ze koppelen aan een object op het canvas
LET OP: Bij een tenant-reset worden alle favoriete werksets verwijderd en wordt de lijst geleegd.
Je hebt geen toegang meer tot een favoriete werkset in je lijst als deze is:
Verwijderd door de eigenaar
Door de eigenaar van openbaar naar privé gezet
Niet meer gedeeld door de eigenaar
In zulke gevallen is het verstandig om de werkset uit de lijst te verwijderen, zodat je ruimte hebt voor nieuwe werksets.

