Dit artikel is vertaald met behulp van AI en kan kleine onnauwkeurigheden bevatten. Raadpleeg de Engelse versie voor volledige nauwkeurigheid.
Het wijzigen van het eigenaarschap draagt de rol van project eigenaar over aan een andere gebruiker. Je kunt ook de werksets en diagrammen overdragen die de huidige eigenaar in het project bezit, zodat het project en de inhoud dezelfde eigenaar delen.
Alleen een Admin of de huidige project eigenaar kan het eigenaarschap wijzigen. De vorige eigenaar wordt automatisch bijdrager en behoudt toegang tot het project. Voor meer informatie over beide rollen, zie Rollen en permissies voor Solution Design.
Klik in Solution Design op de drie puntjes
naast de projectnaam en selecteer Wijzig eigenaar.
Selecteer in het pop-upvenster Wijzig eigenaar de nieuwe eigenaar.
Zet Wijzig ook de gekoppelde werksets en diagrammen naar de nieuwe eigenaar aan om het eigenaarschap van jouw werksets en diagrammen in het project over te dragen. Werksets en diagrammen die van andere gebruikers zijn, blijven bij hun huidige eigenaar.
Om BPMN diagrammen over te dragen, moet de nieuwe eigenaar de rol Process Modeler of Process Admin hebben. Meer informatie vind je bij Rollen en permissies voor BPMN diagrammen.
LET OP: Sommige BPMN diagrammen kunnen niet worden overgedragen; deze diagrammen moet je apart overdragen. Voor de stappen, zie Eigenaarschap van BPMN diagram overdragen.
Na bevestiging wordt de geselecteerde gebruiker de project eigenaar en wordt de vorige eigenaar bijdrager. De wijziging is direct zichtbaar in BlueDolphin.


