Dit artikel is vertaald met behulp van AI en kan kleine onnauwkeurigheden bevatten. Raadpleeg de Engelse versie voor volledige nauwkeurigheid.
De chatgeschiedenis van AI Navigator slaat eerdere gesprekken op, zodat je verder kunt werken met de bestaande context. De chatgeschiedenis is specifiek voor AI Navigator. Andere AI-bekwaamheden in BlueDolphin, zoals de Knowledge Assistant, bewaren geen gespreksgeschiedenis.
LET OP: Eerdere antwoorden worden niet automatisch bijgewerkt als de repository-gegevens veranderen. Als je onderliggende architectuur sinds de vorige sessie is gewijzigd, voer de analyse dan opnieuw uit om de nauwkeurigheid te waarborgen.
Chats openen en vervolgen
Open AI Navigator via de Thuis
pagina of via het Hoofdmenu
. Voor gedetailleerde instructies, zie AI-bekwaamheden van BlueDolphin.
Klik linksboven op Nieuwe chat om een nieuw gesprek te starten.
Selecteer een chat aan de linkerkant in de lijst Recente chats om een eerdere sessie te hervatten.
Bekijk je eerdere vragen en antwoorden in het hoofdvenster.
Typ een vervolgvraag in het tekstvak om de analyse voort te zetten.
WAARSCHUWING: Als je weg navigeert van een actieve sessie, kan de laatste interactie verloren gaan. Zorg dat het antwoord van de AI Navigator volledig is voordat je van werkset wisselt.
Een gesprek verwijderen
Zoek het gesprek dat je wilt verwijderen in de lijst Recente chats.
Beweeg met je muis over de chat die je wilt verwijderen en klik vervolgens op
aan de rechterkant.
Klik op Verwijder
Het gesprek wordt permanent verwijderd uit je lijst met Recente chats.
Beperkingen
Niet delen: Chatgeschiedenissen zijn persoonlijk en kunnen niet met andere gebruikers worden gedeeld.
Beperkt beheer: Verwijder is momenteel de enige beschikbare optie voor chatbeheer.


