Naar de hoofdinhoud

Bulk- en individuele acties uitvoeren op Werksets

T
Geschreven door Trang Le

Dit artikel is vertaald met behulp van AI en kan kleine onnauwkeurigheden bevatten. Raadpleeg de Engelse versie voor volledige nauwkeurigheid.

Bulkbeheer

Gebruik bulkacties om de eigenaar te wijzigen of meerdere werksets in één keer te verwijderen.

OPMERKING: Bulkacties gelden alleen voor werksets op de huidige pagina. Je kunt maximaal 100 werksets tegelijk selecteren.

Wijzig eigenaar

Bulkgewijs de eigenaar wijzigen is handig bij het offboarden van gebruikers of het herverdelen van verantwoordelijkheden binnen de werkruimte.

  1. Selecteer de selectievakjes naast de werksets die je wilt toewijzen.

  2. Klik op het wijzig eigenaar

    icoon in de bulkactie-balk.

  3. Selecteer de nieuwe eigenaar uit de pop-uplijst.

  4. Klik op Wijzig.

De geselecteerde werksets zijn bijgewerkt met een nieuwe eigenaar.

Verwijder

  1. Selecteer de selectievakjes naast de werksets die je wilt verwijderen.

  2. Klik op het verwijder

    icoon op de bulkactie-balk.

  3. Klik op Verwijder om te bevestigen.

WAARSCHUWING: Het verwijderen van werksets is permanent. Ze kunnen niet worden teruggezet vanuit de repository.

Beheer individuele werksets

Elke rij in de lijst bevat een menu voor snelle navigatie, het wijzigen van de eigenaar of het verwijderen van specifieke werksets.

  1. Beweeg met je muis over een werkset-rij en klik op het driepuntjesmenu.

  2. Kies een actie:

    • Open: Bekijk het canvas in je huidige tabblad.

    • Open in nieuw tabblad: Houd de werksetlijst open terwijl je het canvas bekijkt.

    • Wijzig eigenaar: Wijs een andere eigenaar toe aan de werkset.

    • Verwijder werkset: Verwijder de werkset permanent. Deze kan niet worden teruggezet vanuit de repository.

OPMERKING: Hoewel admins elke werkset in de lijst kunnen openen (ook privéwerksets), kun je de eigenaar alleen wijzigen of verwijderen als je de eigenaar of een admin bent. Admins kunnen een werkset alleen bewerken als ze ook de eigenaar of een bijdrager zijn.

Privacy van werkset aanpassen

De privacy-status van een werkset bepaalt of deze zichtbaar is voor alle gebruikers of alleen voor specifieke bijdragers. Je kunt deze status wijzigen zonder de lijst te verlaten.

  1. Zoek het Privacy

    icoon in de werksetnaam-rij.

  2. Klik op het icoon om de status te wijzigen:

    • Openbaar

      icoon: De werkset is zichtbaar voor iedereen in de werkruimte.

    • Privé

      icoon: De werkset is alleen zichtbaar voor de eigenaar en uitgenodigde bijdragers.

OPMERKING: Privacywijzigingen worden direct toegepast. Het Privacy-icoon wordt bijgewerkt om de nieuwe status te tonen.

Was dit een antwoord op uw vraag?